Yemek Tarifleri :
Home » » Yufkalı Pilav Tarifi

Yufkalı Pilav Tarifi

Penulis : Unknown on 25 Şubat 2013 Pazartesi | 17:47

yemek tarifleri

Yufkalı Pilav nasıl yapılır ?

Yufkalı Pilav Mutfak: Türk Mutfağı.

Yufkalı Pilav Yapım Zorluğu: Kolay

Yufkalı Pilav Gerekli Malzemeler

4 su bardağı pirinç

250 gr margarin

1 adet yufka

karabiber

tuz

Yufkalı Pilav Tarifi

İyice Yufka serin, sonra tava içinde biraz margarin yağlayın.Öte yandan, 60 dakika boyunca sıcak su içinde pirinç dinlenme. Sonra iyice su ve yufka filtreleme ile yıkayın ve sonra tencereye koyun. Margarin ve pirinç ve kat kapsayacak şekilde ince hamur pirinç üzerine dökün. Yarım saat fırında orta ısı aşçı tava koyun.Fırın pembeleştiğinde gelen yufka üst parçasını çıkarın. , Çevirip Ters çanak hizmet ve servis yapın.

Her Gün 1 Tarif: Afiyet Olsun.

Yufkalı Pilav No: 419
Bu Tarifi Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2011. Yemek Tarifleri . All Rights Reserved.
2013- Powered by Blogger