Yemek Tarifleri :
Home » » Paela Tarifi

Paela Tarifi

Penulis : Unknown on 25 Şubat 2013 Pazartesi | 17:49

yemek tarifleri

Paela nasıl yapılır ?

Paela Mutfak: Türk Mutfağı.

Paela Yapım Zorluğu: Zor

Paela Gerekli Malzemeler

1/2 kg dilbalığı (veya levrek filetosu)

250 gr mürekkep balığı, doğranmış

1 küçük kutu bezelye konservesi

250 gr kırmızı dolmalık biber

1 kutu kuşkonmaz konservesi

250 gr dolmalık yeşil biber

1/2 kg kuşbaşı dana eti

1/2 kg ayıklanmış midye

1/2 su bardağı beyaz şarap

1/2 çorba kaşığı safran

2 adet kereviz yaprağı

2 adet defne yaprağı

1/2 kg domates

6 adet enginar

150 gr mantar

1 kg karides

2 adet piliç

250 gr soğan

1 kg pirinç

250 gr havuç

1/2 demet maydanoz

1/2 limon

250 gr sosis

zeytinyağ

karabiber, tuz

Paela Tarifi

Tamir parçaları, bu civciv her bölmek, kemiklerden et al. Bir su dolu tencerede, soğan, domates, havuç, maydanoz ve kereviz içine büyük kemikleri Sonra kaynatın bırakır. Suda mantar pişirin. Balık filetosu, limon suyu, ve defne yapraklarını kaynatın ve suya bir kenara koymak. Rozbif ve yağ tavuk parçaları, şarap içine biraz sıcak su koyun ve yüksek ateşte pişirin. , Ayıklayın yıkayın ve çeyrek enginar, küçük parçalar halinde kesilmiş yavru biber, oyulmuş. Haşlanmış karides, havuç, temiz, kaynatın ayıklayın. Tavuk kemikleri suda pişer, pirinç, karabiber, tuz ve safran, tavuk suyu, çeyrek bardak ve su edip zeytinyağı, bir bardak ekleyin ve birlikte pişirin. Sonra kalamar, midye ve bir süs olarak üzerine pişirilmiş pilav sosis ve kavrulmuş, kuşkonmaz, bezelye, biber, karides ve bir bölümü olarak Sıcak adet maydanozu üzerine serpin ve sıcak olarak servis.

Her Gün 1 Tarif: Afiyet Olsun.

Paela No: 420
Bu Tarifi Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2011. Yemek Tarifleri . All Rights Reserved.
2013- Powered by Blogger