Yemek Tarifleri :
Home » » petula tarifi

petula tarifi

Penulis : Unknown on 2 Şubat 2012 Perşembe | 22:00


Malzemeler:( 45-50 tane) (6-8 kişilik)
500 gr. un
2 su bardağı kadar süt

1 tatlı kaşığı tuz
1 paket kabartma tozu
2 tane yumurta
Kızartmak için:
Sıvıyağ
Yapılışı:
Un,tuz,süt,kabartma tozu ve yumurtalar derin bir kaba konur ve karıştırılır.Kıvam, kek hamurundan biraz daha sıvı olacak.Koyu boza kıvamında.
İyice karıştırılan malzemeden bir yemek kaşığı alınıp kızgın yağa atılır.Ve önlü arkalı pişirilir.
Kağıt havlu üzerine alınıp ılık servis yapılır.
Afiyet olsun..
Bu Tarifi Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2011. Yemek Tarifleri . All Rights Reserved.
2013- Powered by Blogger