Yemek Tarifleri :
Home » » Bilececik Mantısı Tarifi

Bilececik Mantısı Tarifi

Penulis : Unknown on 18 Nisan 2013 Perşembe | 13:44

yemek tarifleri

Bilececik Mantısı nasıl yapılır ?

Bilececik Mantısı Mutfak: Türk Mutfağı.

Bilececik Mantısı Yapım Zorluğu: Zor

Bilececik Mantısı Gerekli Malzemeler

1 baş soğan, rendelemiş

1/2 kg koyun kıyması

2 adet yumurta

1 kg un

karabiber

tuz

Bilececik Mantısı Tarifi

Hamurdan dört adet pazı yapıp, üç mm kalınlığında açın. Üçer santimlik karelere bölün, içlerine malzemesini koyup, dört ucunu bohça şeklinde birleştirin. Yağlı tepsiye dizip, fırında kızartın. Fırından çıkarttığınızda üzerine kaynamış et suyu dökün ve ocakta üstünü kapatarak pişirin.

Yoğurt ve tereyağ ile sıcak olarak servis yapın.

Her Gün 1 Tarif: Afiyet Olsun.

Bilececik Mantısı No: 466
Bu Tarifi Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2011. Yemek Tarifleri . All Rights Reserved.
2013- Powered by Blogger