
Ispanak Kökü nasıl yapılır ?
Ispanak Kökü Mutfak: Türk Mutfağı.Ispanak Kökü Yapım Zorluğu: Çok Kolay
Ispanak Kökü Gerekli Malzemeler
1 kg dana kuşbaşı1 çorba kaşığı margarin
2 bağ ıspanak
1 adet limon
1 baş soğan
şeker, salça
tuz
Ispanak Kökü Tarifi
Kuşbaşı dana eti, rendelenmiş soğan, biraz su ve yemek tuzu. Ispanak kökleri yıkayın, diğer yine biraz limon suyu kaynatın ve ekleyerek, yaklaşık 30 dakika boyunca bir kapta hazırlıktan sonra su içine limon sıkılmış ve. Derin ardından kenarlarının kökleri, ıspanak ekleyin böylece bir tencereye kesim, bir bardak su, margarin ve bir çorba kaşığı tuz, şeker ve çok küçük bir miktar koyun, bir taşım kaynatın. Servis tabağına pan Invert, süzün ve servis yapın.Her Gün 1 Tarif: Afiyet Olsun.
Ispanak Kökü No: 424
Yorum Gönder