Yemek Tarifleri :
Home » » Ispanak Kökü Tarifi

Ispanak Kökü Tarifi

Penulis : Unknown on 27 Şubat 2013 Çarşamba | 12:09

yemek tarifleri

Ispanak Kökü nasıl yapılır ?

Ispanak Kökü Mutfak: Türk Mutfağı.

Ispanak Kökü Yapım Zorluğu: Çok Kolay

Ispanak Kökü Gerekli Malzemeler

1 kg dana kuşbaşı

1 çorba kaşığı margarin

2 bağ ıspanak

1 adet limon

1 baş soğan

şeker, salça

tuz

Ispanak Kökü Tarifi

Kuşbaşı dana eti, rendelenmiş soğan, biraz su ve yemek tuzu. Ispanak kökleri yıkayın, diğer yine biraz limon suyu kaynatın ve ekleyerek, yaklaşık 30 dakika boyunca bir kapta hazırlıktan sonra su içine limon sıkılmış ve. Derin ardından kenarlarının kökleri, ıspanak ekleyin böylece bir tencereye kesim, bir bardak su, margarin ve bir çorba kaşığı tuz, şeker ve çok küçük bir miktar koyun, bir taşım kaynatın. Servis tabağına pan Invert, süzün ve servis yapın.

Her Gün 1 Tarif: Afiyet Olsun.

Ispanak Kökü No: 424
Bu Tarifi Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2011. Yemek Tarifleri . All Rights Reserved.
2013- Powered by Blogger