Yemek Tarifleri :
Home » » Fırnda Barbunya Tarifi

Fırnda Barbunya Tarifi

Penulis : Unknown on 26 Aralık 2012 Çarşamba | 02:31

Fırnda Barbunya
Fırnda Barbunya nasıl yapılır ?

Fırnda Barbunya Mutfak: Türk Mutfağı.

Fırnda Barbunya Yapım Zorluğu: Normal



Fırnda Barbunya Gerekli Malzemeler;


Kişi sayıssına göre(deneme amaçlı 1 kg alabilirsiniz) barbunya balığı

Yarım su bardağı beyaz şarap

Yarım su bardağı zeytinyağ

Bir tutam maydanoz

Fırnda Barbunya Tarifi;

Barbunya baalıklarını temiz bir şekilde içlerini temizleyerek yıkayın, tuzlayarak  bir tepsiye dizelim. Zeytinyağı, şaraı ve maydanozu ilave ederek balıkların üstünü sıkı bir şekilde alüminyum folyo ile kaplayalım ve önceden yüksek derecede (250 c'de)ısıttığınız fınna atalım ortalama yarım saat eğer biraz kurumasını istiyoe iseniz 35 dakika kadar pişiriyoruz ve fırında barbunya balıklarımız hazır zevk alarak yiyeceğiniz ve en azından ayda birde olsa yapmak isteyeceğiniz bir yemek türü tüm misafirlere sizlere afiyet olsun.


Her Gün 1 Tarif: Afiyet Olsun.

Fırnda Barbunya No: 396
Bu Tarifi Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2011. Yemek Tarifleri . All Rights Reserved.
2013- Powered by Blogger