Yemek Tarifleri :
Home » » Kabak Omlet Tarifi

Kabak Omlet Tarifi

Penulis : Unknown on 3 Temmuz 2012 Salı | 09:49

Her Gün 1 Tarif
Kabak Omlet nasıl yapılır ?

Kabak Omlet Mutfak: Türk Murfağı.

Kabak Omlet Yapım Zorluğu: Kolay.

Kabak Omlet Gerekli Malzemeler;

1 kabak, ince kıyılmış

4 dilim pastırma

3 domates

4 yumurta

100 gr rendelenmiş kaşarpeyniri

1/4 su bardağı bira

6 zeytin

1/ 4demet maydanoz, doğranmış

2 çay kaşığı nişasta

tuz

6 kişilik

Kabak Omlet Tarifi;

Domatesleri soyup dörde bölün. Pastırmaları küçük parçalar halinde doğrayın. Bir kapta yumurtaları çırpın.

Kabakları domateslerle beraberce pişirdikten sonra başka bir tavada bu defa pastırmalarla beraber kızartın.

Daha sonra yumurtaları, kaşarpeynirini, maydanozu, tuzu ve birayı karıştırıp kabakların üzerine boşlatın ve 15 dakika kadar ısıtın. Domates suyu ile nişastayı karıştırıp koyulaştırdıktan sonra üzerine dilimlediğiniz eytinleri ekleyin.

Omlet hazır olduktan sonra , sosla beraber servis yapın.

Her Gün 1 Tarif: Afiyet Olsun.

No: 143
Bu Tarifi Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2011. Yemek Tarifleri . All Rights Reserved.
2013- Powered by Blogger