Yemek Tarifleri :
Home » » Gül Şerbeti Tarifi

Gül Şerbeti Tarifi

Penulis : Unknown on 18 Haziran 2012 Pazartesi | 06:05

Her Gün 1 Tarif
Gül Şerbeti nasıl yapılır ?

Gül Şerbeti Mutfak: Türk Murfağı.

Gül Şerbeti Yapım Zorluğu: Normal.

Gül Şerbeti Gerekli Malzemeler;

125 gr reçellik gül yaprağı (kırmızı, kokulu)

5 su bardağı su

1 su bardağı toz şeker

1 adet limonun suyu

Gül Şerbeti Tarifi;

Bir kap içerisinde gül yaprakları ve şekeri beraberce karıştırın. Gül yaprakları tamamen ufalanıp dağlıncaya dek parmaklarınızla ezip yoğurun. Su ve limon suyunu katıp, şeker erinceye dek karıştırın. Daha sonra şerbeti buzdolabında 4-5 saat bekletin. Servis yapmadan önce şurunu ince bir tülbetten geçirip süzün.

Her Gün 1 Tarif: Afiyet Olsun.

No: 86
Bu Tarifi Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2011. Yemek Tarifleri . All Rights Reserved.
2013- Powered by Blogger