Malzemeler:
1 adet yufka
3 adet Sosis
1 çay bardağı sıvıyağ
Tutturmak için kürdan
Hazırlanışı:
Yufkayı dörde katlayın.Gazoz kapağı veya şekilli minik bir kurabiye kalıbı ile yufkaları kesin. Sosisleri birer cm kalınlığında dilimleyin. Her bir kürdana sırasıyla önce sosis sonra yufka parçaları, sonra tekrar sosis ve yufka parçaları olacak şekilde dizin. Hazırladığınız yufkalı sosisleri kızgın yağda 1-2 dakika kızartın. İsteğe göre ketçapla sıcak servis yapın. ozelyemekler.com
Home »
pratik yemekler
» Çıtır sosisler tarifi
Çıtır sosisler tarifi
Penulis : Unknown on 17 Ağustos 2011 Çarşamba | 15:08
Related posts:
Etiketler:
pratik yemekler
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Yorum Gönder