Yemek Tarifleri :
Home » » Pazlama Tarifi

Pazlama Tarifi

Penulis : Unknown on 13 Mart 2013 Çarşamba | 14:52

yemek tarifleri

Pazlama nasıl yapılır ?

Pazlama Mutfak: Türk Mutfağı.

Pazlama Yapım Zorluğu: Kolay

Pazlama Gerekli Malzemeler

alabildiği kadar un (yaklaşık 3 su bardağı)

250 gr yağ

750 gr süt

2 su bardağı su

1 çay kaşığı tuz

250 gr beyaz peynir

Pazlama Tarifi

Un, tuz ve su ile bir hamur yapıp, yumurta büyüklüğünde parçalara ayırın. Hamuru 25-30 cm çapında açın ve içine ufalanmış peynir koyup ikiye katlayın. Arzu edilirse peynir harcına maydanoz da doğranıp eklenebilir. Kızgın saç üzerinde her iki tarafını da iyice pişirin. Yağı sütün içinde eritip, sıcakken pazlamaların üzerine bu kanşımı gezdirin.

Her Gün 1 Tarif: Afiyet Olsun.

Pazlama No: 445
Bu Tarifi Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2011. Yemek Tarifleri . All Rights Reserved.
2013- Powered by Blogger