Yemek Tarifleri :
Home » » Kiremitte Alabalık Tarifi

Kiremitte Alabalık Tarifi

Penulis : Unknown on 28 Mart 2013 Perşembe | 14:01

yemek tarifleri

Kiremitte Alabalık nasıl yapılır ?

Kiremitte Alabalık Mutfak: Türk Mutfağı.

Kiremitte Alabalık Yapım Zorluğu: CokKolay

Kiremitte Alabalık Gerekli Malzemeler

kişi sayısı kadar temizlenmiş bütün Alabalık

1 fincan zeytinyağ

1 tatlı kaşığı nane

kırmızı toz biber

3 diş sarımsak

1 tutam tuz

karabiber

Kiremitte Alabalık Tarifi

Sarımsak dövülür. Zeytinyağına dövülen sarımsak, nane, toz biber, karabiber ve tuz katılıp iyice karıştırılır. bir fırça ile balığın üzerine ve içine iyice sürülür. Karışımın dibinde kalan sarımsak balığın karnına koyulur ve yağlanmmış kiremit veya tepsi içinde orta hararetli fırına koyulur. Yaklaşık 15 dakika sonra balığınız hazır.

Her Gün 1 Tarif: Afiyet Olsun.

Kiremitte Alabalık No: 456
Bu Tarifi Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2011. Yemek Tarifleri . All Rights Reserved.
2013- Powered by Blogger