Yemek Tarifleri :
Home » » Çardak Kebabı Tarifi

Çardak Kebabı Tarifi

Penulis : Unknown on 18 Mart 2013 Pazartesi | 17:08

yemek tarifleri

Çardak Kebabı nasıl yapılır ?

Çardak Kebabı Mutfak: Türk Mutfağı.

Çardak Kebabı Yapım Zorluğu: Kolay

Çardak Kebabı Gerekli Malzemeler

1 çorba kaşığı tereyağ

1/2 kg dana kuşbaşı

1 diş sarmısak

250 gr yoğurt

kırmızı biber

2 adet yufka

Çardak Kebabı Tarifi

Eti, bol soğan ve bir tatlı kaşığı sıvı yağ ile, çok yumuşak bir hale gelinceye dek düdüklü tencerede pişirin. Suyu çekilince tahta bir kaşıkla ezip, püre kıvamına getirin. İçine kavrulmuş dolma fıstığını ilave edin. Yufkaları üçgen biçimde kesin, hazırladığınız et ile 2 parmak eninde sigara böreği şeklinde sarın. Teflon tavada, sıvı yağ ile kızartın, servis tabağına alıp, üzerine sarmısaklı yoğurt dökün ve kızdırılmış biberli tereyağı gezdirip servis yapın.

Her Gün 1 Tarif: Afiyet Olsun.

Çardak Kebabı No: 449
Bu Tarifi Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2011. Yemek Tarifleri . All Rights Reserved.
2013- Powered by Blogger