Yemek Tarifleri :
Home » » Sebzeli Mantar Tarifi

Sebzeli Mantar Tarifi

Penulis : Unknown on 28 Şubat 2013 Perşembe | 07:01

yemek tarifleri

Sebzeli Mantar nasıl yapılır ?

Sebzeli Mantar Mutfak: Türk Mutfağı.

Sebzeli Mantar Yapım Zorluğu: Kolay

Sebzeli Mantar Gerekli Malzemeler

25 gr un

3 adet havuç

2 adet soğan

150 gr kereviz

40 gr tereyağı

400 gr taze mantar

1 su bardağı et suyu

1 tatlı kaşığı limon suyu

1/2 su bardağı beyaz şarap

1 kahve fincanı domates salçası

tuz, biber

Sebzeli Mantar Tarifi

Havuç, kereviz ve bir süre için tuzlu su damlası mantar, sonra yıkayın su alın.Kız küçük parçalara bölünür bir tencerede, havuç ve kereviz tereyağı koyun ve hafifçe 5-6 dakika kavurun soğan ve kavurup kadar pişirin ekleyin. Mantar ilave edin ve 5 dakika sonra, tuz, biber pişirin ve limon suyunu ekleyin. Son olarak, beyaz şarap ekleyerek, bir on beş dakika pişirin.Un karıştırıp bir kabın içinde yapıştırın Diğer domates, yavaş yavaş suyu ilave edin, önce pişer sebzeler üzerine dökün. Fırında veya 5-6 dakika kısık ateşte pişirin ve servis yapın.

Her Gün 1 Tarif: Afiyet Olsun.

Sebzeli Mantar No: 425
Bu Tarifi Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2011. Yemek Tarifleri . All Rights Reserved.
2013- Powered by Blogger