
Kestaneli Pilav Mutfak: Türk Mutfağı.
Kestaneli Pilav Yapım Zorluğu: Kolay
Kestaneli Pilav Gerekli Malzemeler;
300 gr kestane
800 ml su(4 su bardağı)
Et suyu
1,5 bardağı pirinç
1 Yemek kaşığı tereyağ
Yeteri kadar tuz
Kestaneli Pilav Tarifi;
İlk olarak kestanelerimizi haşlayalım fakat çok fazla haşlamayalım dağılmaması gerekiyor. kabuklarını soyup kuş başı kuş başı doğrayalım Pirinçlerimizden pilavımızı hazırlayalım,. Pilav suyunu çekince doğranmış kestaneleri katıp, beraber bir süre dinlendirin. Biraz kanştırıp, sıcak bir şekilde servis yapabilirsininz.Afiyet Olsun
Her Gün 1 Tarif: Afiyet Olsun.
Kestaneli Pilav No: 417
Yorum Gönder