Yemek Tarifleri :
Home » » Kestaneli Pilav Tarifi

Kestaneli Pilav Tarifi

Penulis : Unknown on 13 Ocak 2013 Pazar | 02:15

Kestaneli Pilav
Kestaneli Pilav nasıl yapılır ?

Kestaneli Pilav Mutfak: Türk Mutfağı.

Kestaneli Pilav Yapım Zorluğu: Kolay

Kestaneli Pilav Gerekli Malzemeler;


300 gr kestane

800 ml su(4 su bardağı)

Et suyu

1,5 bardağı pirinç

1 Yemek kaşığı tereyağ

Yeteri kadar tuz

Kestaneli Pilav Tarifi;

İlk olarak kestanelerimizi haşlayalım fakat çok fazla haşlamayalım dağılmaması gerekiyor. kabuklarını soyup kuş başı kuş başı doğrayalım Pirinçlerimizden pilavımızı hazırlayalım,. Pilav suyunu çekince doğranmış kestaneleri katıp, beraber bir süre dinlendirin. Biraz kanştırıp, sıcak bir şekilde servis yapabilirsininz.Afiyet Olsun



Her Gün 1 Tarif: Afiyet Olsun.

Kestaneli Pilav No: 417
Bu Tarifi Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2011. Yemek Tarifleri . All Rights Reserved.
2013- Powered by Blogger