Yemek Tarifleri :
Home » » Havuç çorbası tarifi

Havuç çorbası tarifi

Penulis : Unknown on 2 Şubat 2012 Perşembe | 05:00


Malzemeler:

Yarım kilo körpe havuç
3 çorba kaşığı un
1 baş soğan
2 yemek kaşığı margarin veya
bir çay bardağı sıvıyağ
6 bardak su
Yeterince tuz
Tatlı kaşığının ucuyla karabiber
Krema (isteğe göre)

Hazırlanışı:

Havuçları rendeleyin, bir tencerede kızdırdığınız yağın içine atın ve kavurun. 3 çorba kaşığı un ekleyin ve kavurmaya devam edin. Daha sonra üzerine su ilave edin. 15-20 dakika pişirin. Bu çorbaya krema konulması tavsiye olunur. Çorbamız servise hazır. Afiyet olsun.
TENCERE TV
Bu Tarifi Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2011. Yemek Tarifleri . All Rights Reserved.
2013- Powered by Blogger