Malzemeler:
4 yaprak milföy hamuru
3 adet patates
2 adet soğan
1 çorba kaşığı margarin
1/2 demet maydanoz
2 çorba kaşığı kaşar peyniri
Tuz, karabiber
Hazırlanışı:
Milföy hamurlarını ısıtılmış, kenarlı kalıba yükselterek yayın.Soğanı sıvı yağ ile kavurun. Patatesleri küp küp doğrayıp soğana katın. Kıyılmış maydanoz ve tuzu ilave edip kavurun. Ilındıktan sonra hamurun üzerine bu malzemeyi yayın. Yumurta sarısını, tuz ve karabiberle karıştırıp üzerine sürün. Margarini parçalar halinde serpin. Üzerine rendelenmiş kaşar serpip 200 derecede pişirin.
ozelyemekler.com
Home »
sebze yemekleri
» patatesli tart tarifi
patatesli tart tarifi
Penulis : Unknown on 8 Eylül 2011 Perşembe | 13:24
Related posts:
Etiketler:
sebze yemekleri
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Yorum Gönder