Yemek Tarifleri :
Home » » Ispanaklı kuru fasulye tarifi

Ispanaklı kuru fasulye tarifi

Penulis : Unknown on 21 Haziran 2011 Salı | 00:11

    Yarım kg ıspanak, 1 adet soğan 4 çorba kaşığı zeytinyağı 50 gram kıyma 3 diş sarmısak, 1 adet havuç 1 su bardağı haşlanmış kuru fasulye 1‘er tatlı kaşığı tuz, karabiber, kimyon ve pulbiber 1 çorba kaşığı tereyağı, 1 su bardağı su

ISPANAĞI temizleyip haşlayın. Soğanı yemeklik doğrayın. Zeytinyağını tencereye alın. Kıyma, sarmısak ve soğanı ilave ederek soteleyin. Havucu küp doğrayın. Daha sonra tencereye ekleyin. Ispanağı da ekleyerek soteleme işlemine devam edin. Fasulye, tuz, karabiber, kimyon, pulbiber ve tereyağını ilave edin. Suyunu ekleyerek 15-20 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
Bu Tarifi Paylaş :

Yorum Gönder

 
Copyright © 2011. Yemek Tarifleri . All Rights Reserved.
2013- Powered by Blogger