| |||||||||||
Yapılışı 1. Muzu soyup dörde bölün. Yağlı bir kaba alıp üzerine hiçbir şey sürmeden fırında pembeleşinceye kadar kızartın. 2. Bitter çikolatayı benmari usulü eritin. Krema ile iyice karıştırın. 3. Un, galeta unu ve tereyağını bir tavaya alın. Unlar pembeleşinceye kadar kavurun. Tozşekeri ve biberleri ekleyin. Tüm malzemeyi kremalı çikolatayla karıştırın. Muzun üzerine dökerek servis yapın. |
Home »
Kekler -pastalar
» Nefis Fırında Çikolata ve Farofa Soslu Muz
Nefis Fırında Çikolata ve Farofa Soslu Muz
Penulis : Unknown on 25 Mayıs 2011 Çarşamba | 23:20
Related posts:
Etiketler:
Kekler -pastalar
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Yorum Gönder