Cevizli bat tarifi
MALZEMELER
1su bardağı haşlanmış yeşil mercimek
2 kaşık salça
2 domates
bir tatlı kaşığı pul biber
2 adet kuru soğan
3-5 dal yeşil soğan
200 gram üzüm yaprağı
3 su bardağı su
1 çay bardağı dövülmüş ceviz
tuz
1 demet dereotu
tercihe göre 1 çorba kaşığı kuru reyhan
YAPILIŞI
Mercimeği haşlayıp soğutun.Salça, ceviz önceden yıkanıp doğranmış domatesler, dereotu, reyhan soğan gibi tüm malzemeleri mercimekle karıştırın.Cevizli batı üzüm yaprağı ve köy ekmeğiyle servis edin.
Home »
sebze yemekleri
» Cevizli bat tarifi
Cevizli bat tarifi
Penulis : Unknown on 18 Nisan 2011 Pazartesi | 00:01
Related posts:
Etiketler:
sebze yemekleri
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Yorum Gönder