Malzemeler:
1 su bardağı tahin
2 limon suyu
Yarım kahve fincanı zeytinyağ
2 kahve kaşığı kimyon
3 diş sarımsak
1 kahve kaşığı tuz
1 kahve kaşığı acı kırmızı biber
Yapılışı:Tahin, dövülmüş sarımsak, kimyon, biber bir kaseye konup karıştırılır.Azar azar limon suyu, zeytinyağ ve sonra da tuz ilave edilir. (Sertleşmemesi için tuz en son konur.)Tabağa alınıp kalan zeytinyağ üzerine gezdirilir.Turşu zeytin v.s. ile süslenir.Afiyet olsun…
Home »
Yöresel (Antalya) yemekleri
» Hibeş (Antalya ) yöresel tarifi
Hibeş (Antalya ) yöresel tarifi
Penulis : Unknown on 28 Şubat 2011 Pazartesi | 22:52
Related posts:
Etiketler:
Yöresel (Antalya) yemekleri
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Yorum Gönder