Ispanak Kavurmasi - Yemek Tarifi
Mutfak: Türk Süre: 30dk
MALZEMELER
500 gr ispanak
2 orta boy sogan
1 çay kasigi tuz-karabiber
1 çay kasigi toz seker
1 tepeleme yemek kasigi margarin
YAPILIŞ TARİFİ
Ince dogranmis sogan ve yagi çelik tencereye koyun. Normal ateste sogan suyunu çekip börttügü zaman, yikanmis ve suyu süzülerek kiyilmis ispanagi katin. Tuz, karabiber ve seker koyup kisik ateste 20-25 dk pisirin.
Ellerinize Sağlık ve Afiyet Olsun!
arife-yemek-tarifleri.blogspot.com
yemek tarifi, yemek tarifleri
yemek, yemek yemek, mutfak
Home »
et yemekleri
» Ispanak Kavurmasi - Yemek Tarifi
Ispanak Kavurmasi - Yemek Tarifi
Penulis : Unknown on 25 Nisan 2008 Cuma | 15:44
Related posts:
Etiketler:
et yemekleri
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Yorum Gönder