Firinda Kabak - Yemek Tarifi
Mutfak: Türk Süre: 20dk
MALZEMELER
3 Adet Kabak
2 Çorba Kasigi Su
1 Su Bardagi Küp Küp Dogranmis Domates
1/4 Su Bardagi Rendelenmis Kasar Peyniri
1 Su Bardagi Dogranmis Jambon
1 Çorba Kasigi Kiyilmis Dereotu
YAPILIŞ TARİFİ
Kabagi halka halka veya kibrit çöpü gibi dograyin. Su ile birlikte 20 cm uzunlugunda bir kaba koyun. Üzerini kapatin. Mikrodalga firinin yüksek derecesinde 6 dak. pisirin.
Küp kesilmis domatesleri biçakla iyice küçültün. Domatesleri sicak kabagin üzerine döküp, karistirin. Üzerine rendelenmis kasar peyniri serpistirin. Jambon ve kiyilmis maydanozu da ilave edip, kapagini kapatin. Yüksek derecede 2 dak pisirip servis yapin.
Not: Eger mikrodalga firininiz yoksa yumusayan kabaklari bir firin kabina alin.Ayni islemleri yapin. Kasar peyniri eriyene dek pisirin ve servis tabagina alin.
Ellerinize Sağlık ve Afiyet Olsun!
arife-yemek-tarifleri.blogspot.com
yemek tarifi, yemek tarifleri
yemek, yemek yemek, mutfak
Home »
sebze yemekleri
» Firinda Kabak - Yemek Tarifi
Firinda Kabak - Yemek Tarifi
Penulis : Unknown on 28 Nisan 2008 Pazartesi | 04:21
Related posts:
Etiketler:
sebze yemekleri
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Yorum Gönder